creative architectural design solutions

  • project details                                                   X

    Built as part of the ongoing investment programme at the Addenbrooke’s site, this substantial 1200-space multi-storey car park formed part of an enabling contract for Cambridge University’s Cancer Research Centre.

     

    Developed with Laing O'Rourke, Mountford Pigott produced the detailed design which incorporated high quality louvres on the perimeter with curtain walling to the main cores and bold use of colour internally.

images

download interactive design & build portfolio

design & build

broadwick house

telstar house

cambridge mscp

curo park

imperial wharf

south central

the forge

retail

leisure

commercial

residential

automotive

hospitality

mixed use

asset management

graphics

masterplanning

© mpllp 2018 all rights reserved